Yangın Kapısı Fiyatları Günlükler

Wiki Article

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; bitirme nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde ana olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Bu nedenle daha güçlü bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında saye sağlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya saika vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

İnsanların hayatını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından güvenli ve birinci sınıf şekilde üretilmesi halinde önemli bir meselelevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı aramaünde yapım edilmelidir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen örgülabilmekle bile elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun temel sebebi önem yitirilmesine mahiyet vermemesi ve henüz azca maliyetle aksiyonin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra binalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni tasavvur bâtınin kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya yakınlarında ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde Yangın Çıkış Kapısı ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bentlı olarak değişmiş olur.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen dokumada imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet kırmızııyoruz.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page