5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının sair bölgelere yayılmasını engellemek muhtevain tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate kızılınarak lüzumlu sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanma alanından fayda edinmek amacı ile meydana getirilen, en lüks 100 zat kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nefer sayısına bentlı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapısı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli unsur ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü anında bapnın çabucak açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genişlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının kocaliğinden az olmamalıdır.

Mafevkda mekân saha kriterlerin hepsini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut gayrı bir evgin durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın kapıları üzere bina güvenliği niyetının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna hileınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page